Compania » Referinte » Privire de ansamblu

Please click on the branch button of your choise (for detailed information)

OverviewHotelAirportMediaBankFairgroundUniversityCity-InfoMedical

GasstationShoppingCorporationReal EstateSportsMuseumTelecomCar Dealer


Bun venit la friendlyway Solutii & Referinte !


friendlyway este printre putinele companii care au propriul departament de dezvoltare a solutiilor software de pe piata info-terminalelor. Am dezvoltat si perfectionat suita noastra de produse software in peste 7 ani de colaboare cu peste 500 de beneficiari.

Mai mult de 15.000 sisteme si solutii software friendlyway au fost instalate in ultimii ani, ceea ce plaseaza sistemele noastre printre cele mai vandute si mai fiabile sisteme din Europa si America de Nord. In special in domeniul vanzarilor si a relatiilor cu clientii, clientii nostri simt presiunea de a face procesele lor cat mai eficiente prin automatizare inteligenta si utilizarea know-how-ului companiei noastre si a partenerilor nostri.

Numeroase referinte si solutii sunt disponibile atat prin firma mama cat si prin reteaua internationala de parteneri. Aflati mai multe detalii despre domeniul care va intereseaza accesand zonele orasului virtual "friendly solution" .

Conform unui studiu recent efectuat pe 200 de clienti friendlyway, 98% din acestia sunt satisfacuti, foarte incantati sau chiar entuziasti cu privire la succesul sistemelor friendlyway utilizate.

 
 

it's the smile