Ultima versiune : 6.3.0.7
Solutia noastra este facuta sa protejeze ecranele tactile de tip info-terminal impotriva utilizarii rau intentionate. Cu aceasta solutie software puteti limita accesul pe internet sau intranet al statiilor Dvs. perfect.

Solicitarea Dumneavoastra


Nu vreti ca infoterminalele Dvs. sa ruleze site-uri cu continut XXX? Doriti sa va protejati sistemul contra vandalilor software si sa aveti siguranta ca nu se poate intampla nimic sistemului de operare ?

Solutia noastra


Friendlyway secure browser este o solutie software care limiteaza zona de acces conform cu dorintele Dvs. De asemenea va protejeaza sistemul de operare impotriva pornirii unor aplicatii neautorizate.

internet kiosk software for touch screen kiosks - download now!

internet kiosk software for touch screen kiosks - 5 reasons

Avantaje


  • Reducerea costurilor de administrare
  • Operatiuni mai sigure prin intermediul info-terminalului
  • Protectie impotriva exploziei costurilor din cauza programelor auto-dial
  • Administrare facila
  • Ajustarea elementelor de navigatie
  • Posibilitatea rularii unui screen-saver personalizat

Investiti mult in imaginea publica a firmei Dvs. Stiti probabil ca sistemele neprotejate pot fi blocate foarte rapid chiar si de catre copii. Se intampla totul atat de rapid incat pana si supravegherea atenta si constanta nu poate evita un astfel de eveniment .Secure browser internet va ofera siguranta in orice moment, ceea ce inseamna ca investitia Dvs. va fi una reusita. Secure browser internet kiosk software previne intruziunile nedorite in sistem, accesul fiind limitat doar la paginile pe care le doriti. Daca doriti o versiune demo o puteti descarca direct de pe site-ul nostru.
secure browser Test - free downladdemo 350 KB - short intro

Ce spun clientii nostri


Microsoft despre friendlyway secure browser internet kiosk software:
"Using the friendlyway Secure Browser, the Microsoft Executive Briefing Center Munich deployed an online customer survey application at each Briefing Station in the Center. This solution provides feedback during the online presentation using a Tablet PC to meet all relevant security requirements. The Secure Browser saves work and time by providing a secure platform that delivers immediate feedback to customers" (Simone Ruppertz-Rausch, Microsoft).

Platforma flexibila care respecta identitatea Dvs. de marca


Solutia friendlyway secure browser internet kiosk software este acum echipata cu o "interfata activa" . Aceasta tehnologie noua va permite sa adaptati elementele de navigare existente la identitatea Dvs. de marca .

Screensaver TV


Noulfriendlyway secure browser internet kiosk software  poate cu adevarat sa impresioneze cand vine vorba de integrarea de fisiere media. Folosind in paralel solutia friendlyway composer, se poate personaliza un screensaver care sa preia un post de televiziune. Astfel daca terminalul nu este utilizat pentru cateva minute, va aparea de exemplu postul Realitatea TV .

friendlyway secure browser

Utilizand friendlyway composer, puteti rula acum orice tip de fisier intr-un mediu controlat si crearea de pachete multimedia nu mai este o problema. Nu conteaza daca este o prezentare Power Point, o animatie Flash, un joc pe calculator sau o aplicatie Macromedia Director. Deloc intamplator, solutia secure browser a primit 5 stele de la ZDNet in 2004.

Referinte recente


Current references: Sixt, BMW, Volksbanken Raiffeisenbanken, Tchibo, Siemens, Microsoft, Lufthansa 


News

New Version
The new friendlyway secure browser internet kiosk software update is available. Download it now!download

New Update
The automatic Proxy-Server Login for schools and universities is available.

Videomail
The new videomail internet kiosk software version is now available for your touch screen kiosks!


friendlyway secure browser is based upon
Microsoft Internet Explorer

Microsoft Certified

 
 

it's the smile