Kiosk-uri cu ecrane tactile » sisteme personalizate

kiosk design and touch screen kiosk
Telefon iluminat personalizat pentru Sixt

Sistemele standard produse de friendlyway sunt discrete, iar design-ul acestora se potriveste usor fiecarui tip de arhitectura si design interior.

In zonele cu trafic intens insa, deseori ai nevoie sa atragi atentia. In acelasi fel in care florile comunica felul de nectar pe care il ofera albinelor, personalizarea kiosk-urilor trebuie sa comunice informatia oferita si tranzactiile implicate.

De exemplu, un terminal pentru Coca Cola ar fi cel mai bine de realizat in forma unei sticle de Coca Cola. Chiquita foloseste cu succes terminale in forma de banana , iar RedBull logic foloseste o cutie de RedBull.

souveränes kiosk design

kiosk design and touch screen kiosk

Sixt

kiosk design and touch screen kiosk

exterior

red bull

red bull

BMW kiosk

sistem personalizat BMW

Messe Frankfurt

Messe Frankfurt

entimo

entimo

vodafone

vodafone

Konica Minolta

Konica Minolta


Ströer

Ströer

cosmodard

cosmocard

sistem personalizat Sixt

Deutsche Bahn


Lotto

Loteria germana

BMW

BMW Bank

Puma

sistem personalizat Puma

 


Pentru o cotatie va rugam sa ne contactati !


Un alt motiv pentru alegerea unui design individual in locul unuia standard sunt cerintele speciale pe parte de hardware - de exemplu o unitate CD-ROM nu va incapea intr-un sistem subtire cum este friendlyway clasic.
 
Cu friendlyway cautarea pentru solutia perfecta a ajuns la sfarsit. friendlyway nu numai ca ofera solutii personalizate de design, dar va si ofera suport in implementarea componentelor solicitate . De pe masa de proiectare si primul prototip pana la productia de masa, friendlyway vi le ofera intr-un pachet integrat.
 
Va rugam sa ne contactati pentru o cotatie .
 


 

 
 

it's the smile